Klantenservice

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken de webshops van EmoVendo gebruik van een gezamenlijk chat en klantenservice ticket systeem.

Als je een vraag, klacht, probleem of opmerking hebt, kan je hiervoor een ticket aanmaken. Dit ticket wordt dan direct doorgestuurd naar de klantenservice.
Hierdoor is er meer overzicht en kunnen vragen, klachten en problemen sneller en beter worden opgelost.
Bovendien heb je zelf altijd een duidelijk overzicht van je aangemaakte tickets en de antwoorden.

Over het proberen wij je ticket binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Het aanmaken en bekijken van een ticket is eenvoudig en wijst zichzelf zodra je hiermee aan de slag gaat.

Mocht je toch een probleem hebben met het aanmaken van een ticket, dan kan je contact opnemen via de contact optie in de webshop of ons via de webchat benaderen.

Indien je een ticket wilt aanmaken, kan je hier of op de onderstaande afbeelding klikken.
Zodra je een ticket hebt aangemaakt ontvang je een email met daarin alle informatie om je ticket te kunnen bekijken en aanpassen.


http://www.emovendo.nl/klantenservice

 

Indien de chat (rechtsonder in beeld) online is, is het mogelijk om via de chat contact te hebben met een medewerker voor bijvoorbeeld vragen over producten of hulp bij het vinden van een bepaald product.

Vroeg bestel korting

Tot wel 15%

Om te zorgen dat je de bij ons bestelde kerstkaarten ruim op tijd in huis hebt bieden wij je een leuke korting als je de kerstkaarten vroeg besteld. Omdat wij beter weten hoeveel kerstkaarten wij moeten inkopen kunnen wij de kerstkaarten tegen een super scherpe prijs aanbieden.
Als je voor 21 november je kerstkaarten bij ons besteld ontvang je deze in des laatste week van november, ruim op tijd voor de kerst. 

Veilige betaling

×

Veilige betaling

en verzending

Betaal eenvoudig en veilig met Ideal, Paypal of vooruitbetaling.

Vanaf 10 kerstkaarten worden de kaarten met track&trace code verzonden zodat je de bestelling kunt volgen zodra deze onderweg is.

Unieke kerstkaart

×

Unieke kerstkaart

Deze unieke kerstkaart vind je nergens anders. Verras iemand met deze leuke kaart.
Een kerstkaart met een sfeervol verlicht kerstboompje in een kerstkaart om je helemaal in de sfeer van de feestdagen te brengen.

Kerstkaarten versturen

×

Kerstkaarten versturen

Alles over verzending

Vanaf eind november is de decemberzegel van PostNL weer te koop. Met deze zegel kan je de kerstkaarten voor €0,55 verzenden in plaats van het gebruikelijke tarief van €1,28.

×
×
×
×